Τρόποι Πληρωμής

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αφού ολοκληρώσετε την παραγγελία σας online, θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών. Μπορείτε να μας στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης ή της τραπεζικής εντολής με fax στο 2310 302600 ή με email στο info@carpetu2.com. Η αποστολή της παραγγελίας θα ξεκινήσει μόλις η πληρωμή σας εμφανιστεί στο λογαριασμό μας.

Μπορείτε να κάνετε την κατάθεση σ' έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:

Τράπεζα Πειραιώς  • Αριθμός Λογαριασμού: 6076-127238-594
  • IBAN: GR92 0171 0760 0060 7612 7238 594
  • Όνομα δικαιούχου: Hosseini Tabatabaee

Alpha Bank  • Αριθμός Λογαριασμού: 418002002003357
  • IBAN: GR56 0140 4180 4180 0200 2003 357
  • Όνομα δικαιούχου: Hosseini Tabatabaee

Ως αιτιολογία κατάθεσης σας παρακαλούμε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό παραγγελίας σας, ο οποίος σας αποστέλλεται μέσω mail.

Στις παραγγελίες που ολοκληρώνονται, το συνολικό ποσό θα εμφανιστεί αυτόματα μόλις επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση σαν τρόπο πληρωμής. Τα έξοδα της τραπεζικής μεταφοράς βαρύνουν αποκλειστικά τον αγοραστή.


Αντικαταβολή

Επιλέγοντας την Αντικαταβολή σαν μέθοδο πληρωμής, μόλις ολοκληρώσετε την παραγγελία σας η διαδικασία της αποστολής θα ξεκινήσει, αφού πρώτα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για την επιβεβαίωση των στοιχείων αποστολής. Η εξόφληση θα γίνει με μετρητά την ώρα της παράδοσης. Για παραγγελίες με αντικαταβολή εντός Ελλάδας δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση. Για παραγγελίες με αντικαταβολή εκτός Ελλάδας, η πρόσθετη χρέωση είναι 20 Ευρώ (οι τιμές στα υπόλοιπα νομίσματα διαμορφώνονται ανάλογα με την ισοτιμία της ημέρας). Δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή σε παραγγελίες εκτός ΕΕ.


Mέσω του συστήματος πληρωμών PaypalΜπορείτε να πραγματοποιήσετε την πληρωμή σας μέσω του συστήματος πληρωμών του Paypal, του ασφαλούς συστήματος ηλεκτρονικών συναλλαγών. Επιλέγοντας σαν τρόπο πληρωμής το PayPal, αφού έχετε ολοκληρώσει τις αγορές σας κι έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία αποστολής, θα μεταφερθείτε στο προστατευμένο περιβάλλον του Paypal για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με απόλυτη ασφάλεια και εχεμύθεια.

Το Paypal δέχεται όλες τις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες και η πληρωμή μπορεί να γίνει:

  1. Μέσω της πιστωτικής σας κάρτας στο περιβάλλον του Paypal χωρίς να δημιουργήσετε λογαριασμό, ή χρησιμοπoιώντας τον λογαριασμό σας στο PayPal.
  2. Xρησιμοπoιώντας τον λογαριασμό σας στο PayPal.