Τρόποι Αποστολής

Παράδοση Προϊόντων

Η παράδοση των παραγγελιών που πραγματοποιούνται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα γίνεται σε συνεργασία με τις παρακάτω εταιρείες ανάλογα με τη χώρα αποστολής:

ACS DHL TNT UPS

Μόλις η παραγγελία σας παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία λαμβάνετε ένα μήνυμα από εμάς που σας ενημερώνει για το ότι η αποστολή σας έχει ξεκινήσει καθώς και τον αριθμό της φορτωτικής με τον οποίον θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την πορεία της αποστολής σας. Η παράδοση γίνεται στο χώρο σας, στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες θεωρούνται έτοιμες προς αποστολή:

  1. στην περίπτωση της αγοράς με κάρτα, μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η συναλλαγή,
  2. στην περίπτωση της αγοράς με τράπεζα, μόλις εμφανισθεί το ποσό στον τραπεζικό μας λογαριασμό ή λάβουμε έγκυρο αποδεικτικό πληρωμής από τραπεζικό λογαριασμό
  3. στην περίπτωση της αντικαταβολής πριν ξεκινήσει η αποστολή θα πρέπει να γίνει τηλεφωνική επιβεβαίωση των στοιχείων.

Αν αυτή η διαδικασία ολοκληρωθεί έως τις 12.00 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) η παραγγελία σας φεύγει αυθημερόν. Σε διαφορετική περίπτωση η παραγγελία φεύγει την επόμενη εργάσιμη.

Έξοδα αποστολής

Η αποστολή στην Ελλάδα, την Κύπρο και τις υπόλοιπες χώρες της ΕΕ είναι δωρεάν.

Σε περίπτωση που η χώρα που επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία δεν υπάρχει στη λίστα παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας με κάποιον από τους προσφερόμενους τρόπους επικοινωνίας (που μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ). Τα έξοδα αποστολής (όπου υπάρχουν) είναι ανεξάρτητα του βάρους των προϊόντων.

Για αποστολές εντός ΕΕ προσφέρουμε επίσης την επιλογή της εξπρές αποστολής (παράδοση σε 1-2 μέρες) που έχει ένα έξτρα κόστος 35 ευρώ.

Χώρα Courier Διάρκεια Κόστος
Ελλάδα ACS 1-2 ημέρες Δωρεάν
Κύπρος TNT/UPS 1-2 ημέρες Δωρεάν
Ευρώπη TNT/UPS 2-7 ημέρες Δωρεάν
Ευρώπη DHL Express 1-2 ημέρες 35€
Υπόλοιπες χώρες UPS 7-10 ημέρες 70-100€