Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00-17:00     Σάββατο 10:00-15:00

  Τοποθεσία μαγαζιού

Αγορές - Επιστροφές

Διαδικασία Αγοράς

Αφού έχετε προσθέσει στο καλάθι σας τα προϊόντα που επιλέξατε κι έχετε συμπληρώσει τα στοιχεία αποστολής σας, πατώντας το κουμπί "ΑΓΟΡΑ" η παραγγελία σας θα ολοκληρωθεί και η εντολή θα αποσταλεί σε μας. Η διαδικασία της αποστολής των προϊόντων θα ξεκινήσει: i) στην περίπτωση πληρωμής μέσω κάρτας, μόλις ολοκληρωθεί επιτυχώς η πληρωμή, ii) στην περίπτωση πληρωμής μέσω τράπεζας, μόλις λάβουμε το αποδεικτικό της κατάθεσης ή μόλις εμφανιστεί το ποσό στο λογαριασμό μας, iii) στην περίπτωση της αντικαταβολής, μόλις καταχωρηθεί σωστά η παραγγελία σας και αφού επιβεβαιώσουμε τα στοιχεία σας τηλεφωνικώς.

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να λάβετε ένα e-mail (στη διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει) που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας (σε περίπτωση που δε βρίσκετε το μήνυμά μας ελέγξτε αν η διεύθυνση που έχετε συμπληρώσει στη φόρμα παραγγελίας είναι σωστή ή αν το e-mail έχει καταχωρηθεί στον φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία).

Σημαντική σημείωση: Όλες οι τιμές των χαλιών που βρίσκονται στο site μας είναι υπολογισμένες σε Ευρώ. Οι τιμές των χαλιών στα άλλα νομίσματα βασίζονται στην καθημερινή ισοτιμία με το Ευρώ και γι' αυτό ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από μέρα σε μέρα. Τα παραστατικά που συνοδεύουν την αγορά σας εκδίδονται σε Ευρώ, ανεξάρτητα από το νόμισμα στο οποίο έγινε η πληρωμή.

Ακύρωση Παραγγελίας

Αν επιθυμείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να μας διαβιβάσετε άμεσα με e-mail στο info@carpetu2.com το ανάλογο αίτημα. Αν η παραγγελία σας έχει ήδη διεκπεραιωθεί και παραδοθεί στη μεταφορική εταιρεία τότε δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.

Σε περίπτωση που τα χαλιά επιστρέψουν επειδή δε δεχτήκατε να τα παραλάβετε ή λόγω μη διαθεσιμότητάς σας, επιβαρύνεστε με το ποσό των 20 ευρώ.

Δυνατότητα επιστροφής

Η εταιρεία μας καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλα τα χαρακτηριστικά των προϊόντων να αποδίδονται με κάθε ακρίβεια μέσω των φωτογραφιών και των συνοδευτικών περιγραφών. Επίσης, όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από πιστοποιητικά που αποτελούν εγγύηση γνησιότητας. Αν θελήσετε ωστόσο για τον οποιονδήποτε λόγο να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που έχετε αγοράσει από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, διατηρείτε το δικαίωμα επιστροφής ακολουθώντας την παρακάτω διαδικασία:

 1. Μέσα σε διάστημα 14 ημερών από την ημέρα της παράδοσης επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310 481489, ή μέσω fax στο 2310 302600 ή μέσω e-mail στη διεύθυνση info@carpetu2.com για να μας ενημερώσετε για την επιθυμία σας και τους λόγους επιστροφής.

 2. i) Επιστροφές από χώρες της ΕΕ
 3. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το χαλί με κάποιο άλλο από την ηλεκτρονική μας συλλογή, αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα της επιστροφής. Αν δεν μπορέσετε να βρείτε κάποιο άλλο χαλί για να κάνετε αλλαγή, θα πρέπει δυστυχώς να επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής. Τα έξοδα σε αυτή την περίπτωση εξαρτώνται από το βάρος του χαλιού σας. Στη συνέχεια θα σας στείλουμε μία ετικέτα επιστροφής μέσω e-mail και όλες τις οδηγίες για την επιστροφή. Φυσικά, αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιστρέψετε το χαλί με τη μεταφορική εταιρεία της επιλογής σας αναλαμβάνοντας τα έξοδα επιστροφής.

  ii) Επιστροφές από χώρες εκτός ΕΕ

  Σε περίπτωση επιστροφής από χώρα εκτός της ΕΕ θα επιβαρυνθείτε με τα έξοδα επιστροφής και τα έξοδα τελωνείου που ενδέχεται να προκύψουν. Για επιστροφές από χώρες εκτός της ΕΕ, δεν μπορούμε να οργανώσουμε εμείς την επιστροφή με την εταιρεία κούριερ που συνεργαζόμαστε, αλλά το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας μας μπορεί να σας δώσει πληροφορίες και να σας βοηθήσει στην οργάνωση της επιστροφής.

 4. Mόλις το χαλί φτάσει σε μας, κι εφόσον η κατάσταση του χαλιού δεν έχει αλλοιωθεί, σας επιστρέφουμε τα χρήματά σας με όποιον τρόπο εσείς επιλέξετε (κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, επιστροφή στην πιστωτική / paypal) εντός 20 εργάσιμων ημερών.

 5. Οι επιστροφές χρημάτων γίνονται επί της αξίας των χαλιών. Πληρωμές για έξτρα υπηρεσίες όπως η αντικαταβολή και η express αποστολή δεν επιστρέφονται.

 6. Η αξία του νέου χαλιού σε κάθε αλλαγή, θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας αυτού που επιστρέφει.

 7. Σε περίπτωση επιστροφής χαλιού προερχόμενου από παραγγελία της τρέχουσας προσφοράς (1+1, 50% στο δεύτερο χαλί) η προσφερόμενη έκπτωση παύει να ισχύει ή διαμορφώνεται ανάλογα με τον τελικό αριθμό των χαλιών της παραγγελίας σας.

Καθυστέρηση παραγγελίας

Η μεταφορά και η παράδοση της παραγγελίας σας ενδέχεται να καθυστερήσει σε περιπτώσεις ακραίων καιρικών φαινομένων ή απεργιών καθώς και σε κάθε άλλη περίπτωση ανωτέρας βίας. Επίσης, καθυστέρηση μπορεί να υπάρξει σε περίπτωση που χρειαστεί να επικοινωνήσουμε μαζί σας και η τηλεφωνική και η μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) επικοινωνία σταθεί αδύνατη (επειδή για παράδειγμα τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει δεν είναι έγκυρα ή σωστά συμπληρωμένα).